Aerobed luchtbedden

Aerobed is het merk dat staat voor comfort en luxe. Een Aerobed luchtbed biedt altijd de heerlijke nachtrust die uw eigen bed ook biedt. De ontwerpers van Aerobed hebben de luchtbedden zo ontwikkeld dat deze niets onderdoet ten opzichte van andere luxe matrassen. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan deze bedden. Daarnaast bieden wij altijd scherpe aanbiedingen, zodat u bij ons tientallen euro’s bespaart op een Aerobed. Om u alvast een voorproefje te geven van onze fantastische aanbiedingen, een korte introductie van de Aerobed Comfort Superior Raised Double Luchtbed:

AeroBed Luxury luchtbed – 2-persoons
€ 299.00
Opblaasbare luchtbed

AeroBed Luxury luchtbed – 2-persoons

AeroBed Luxury
AeroBed Collection luchtbed - tweepersoons
€ 199,00
Opblaasbare Luchtbed

AeroBed Collection luchtbed - tweepersoons

AeroBed Collection
AeroBed Premium hoog 2-persoons luchtbed
€ 229,00
Opblaasbare Luchtbed

AeroBed Premium hoog 2-persoons luchtbed

AeroBed Premium hoog
AeroBed Exclusieve - tweepersoons luchtbed
€ 154.95
Opblaasbare Luchtbed

AeroBed Exclusieve - tweepersoons luchtbed

AeroBed Exclusieve
AeroBed Premium Collection met hoofdbord
€ 279.00
Opblaasbare Luchtbed

AeroBed Premium Collection met hoofdbord

AeroBed met hoofdbord

Superieure comfort, hoge kwaliteit en gemak

Aerobed is het absolute het topmerk onder de opblaasbare matrassen

Aerobed Luchtbed

Een aerobed biedt u een heerlijke nachtrust tijdens kampeertrips, overnachtingen bij vrienden en andere situaties waarin u een eigen luchtbed mee moet nemen. Nooit meer hoeft u oncomfortabel op de bank van uw vrienden te slapen, of een enorm matras mee te nemen op vakantie waarvoor eigenlijk geen ruimte is. Eenmaal opgerold is dit Aerobed luchtbed compact en eenvoudig mee te nemen. En u bepaalt via een handige afstandsbediening hoe hard uw Aerobed moet zijn. De ingebouwde pomp blaast het bed binnen 3 minuten op. Wanneer u tijdens het slapen vindt dat uw bed te zacht is, kunt u deze eenvoudig wat harder maken met de afstandsbediening. En is uw Aerobed te hard? Bij de ingebouwde luchtpomp kunt u geleidelijk wat lucht laten ontsnappen. De Aerobed luchtbed is extra verhoogd waardoor u handig uit bed kunt stappen. Op dit moment is dit model in de aanbieding, dus wees er snel bij!

Wat is Aerobed?

Aerobed staat voor comfort en kwaliteit. Het merk Aerobed zorgt er al zo’n 20 jaar voor dat u of uw gasten heerlijk kunnen slapen op een luchtbed. De verschillende Aerobed 2 persoons luchtbed zijn zowel te bestellen in de lage als de hoge versies, daarbij is de lage Aerobed 2 persoons luchtbed het beste te gebruiken wanneer u gaat kamperen en de hoge voor het binnenshuis gebruik. Daarnaast is het Aerobed ook zeer gebruiksvriendelijk omdat het makkelijk is op te bergen.

Bent u op zoek naar een heerlijk aerobed 2 persoons?

Stop dan direct met zoeken, Opblaasbare Tent kampeerwinkel biedt u een ruim assortiment verschillende Aerobed 2 persoons luchtbed aan! Geniet nu heerlijk van alle ruimte die de Aerobed 2 persoons luchtbed u biedt tegen een prachtige prijs. Het Aerobed 2 persoons luchtbed is ideaal voor wanneer u samen met uw partner gaat kamperen of wanneer u op zoek bent naar een mooi luchtbed voor uw logé. U hoeft enkel de stekker in het stopcontact te steken en het Aerobed 2 persoons luchtbed is helemaal klaar voor gebruik!

Waarom het aerobed?

Een Aerobed 2 persoons luchtbed beschikt over vele voordelen, die wij voor u op een rijtje hebben gezet:

Met het Aerobed 2 persoons luchtbed bent u binnen een mum van tijd klaar met het opzetten van uw luchtbed, omdat het bed zelf door middel van een elektrische pomp op zal worden gepompd. Er wordt zowel bij de 1 persoons als het Aerobed 2 persoons luchtbed gebruik gemaakt van de anti-rol techniek, hierdoor zal u niet van het bed kunnen afrollen en zal u ook niet tegen degene rollen die naast u licht. De bovenkant van het Aerobed 2 persoons is gemaakt van een fluweelzachte laag, hierdoor zal de bovenkant heerlijk zacht en comfortabel aanvoelen. De aerobedden worden aangeboden met een garantietermijn van een jaar, mocht er dus een constructie- of materiaalfout zijn aan uw Aerobed 2 persoons, neem dan contact met ons op.