Gaat u kamperen, en heeft u een nieuwe kampeertent nodig? Dan bent u bij Opblaasbaar Tent aan het juist adres. U vindt hier een kampeertent in diverse soorten en maten. De populairste tent merken hebben wij hier onder 1 dak. Of u nou met het gezin gaat kamperen, gaat backpacken of op fietsvakantie gaat. Voor ieder doeleinde hebben wij een goede kampeertent voor u klaarstaan. Gaat u met de familie een paar weken, dan wilt u waarschijnlijk een kampeertent met voldoende ruimte voor het gehele gezin. Daar waar wanneer u gaat rondtrekken u een compacte lichtgewicht tent wilt die gemakkelijk is op te zetten.

Tijd uw zoektocht naar een kampeertent komt u waarschijnlijk termen tegen als: opblaasbare tent, pop-up tent, koepeltent en noem maar op. Dit geeft al aan dat een kampeertent is veel verschillende modellen verkrijgbaar in. Ieder model heeft weer zijn eigen voor- en nadelen. Afhankelijk van uw wensen en uw verblijf kiest u de kampeertent die daar het beste bij aansluit. Wij gaan een aantal soorten van de kampeertent voor u nader uitlichten.

Tunneltent: Deze kampeertent dankt zijn naam aan zijn vorm. Een tunneltent komt voor in veel verschillende maten. Zo heeft u een 2 persoons tunneltent, ook maar zijn er ook tunneltenten geschikt voor het gehele gezin zoals de Baco 4600. Bij een tunneltent worden de boogstokken van de kampeertent achter elkaar bevestigd.

Pop-up tent:Deze soort kampeertent wordt ook wel een ‘opgooitentje’ genoemd. Een pop-up tent is bliksemsnel op te zetten. Deze klapt namelijk vanzelf uit. Ideaal voor op een festival, of wanneer u gaan backpacken.

Koepeltenten:Bij deze kampeertent worden de boogstokken gekruist waardoor er een stabiele constructie ontstaat. Koepeltenten vindt u zowel in lichtgewicht compacte trekkers tenten, als kampeertenten voor het gezin.

ook handig
Kamperen is ook in 2020 weer onverminderd populair geworden…
zojuist geplaatst
Kampeertent kopen? Hier moet je rekening mee houden!