Opblaasbare 4 persoons tenten

Voldoende keuze willen hebben voor uw 4 persoons opblaasbare tent? De Online Kampeerwinkel is de aanbieder op het web die altijd uw favoriete 4 persoons opblaasbare tent in het assortiment heeft. Bij ons kiest u uit ruim tientallen 4 persoons opblaasbare tent en. En u maakt bij ons altijd een voordelige keuze voor de beste kwaliteit. De Online Kampeerwinkel selecteert de beste merken voor u. Hier vindt u alle 4 persoons opblaasbare tenten.

 

Outwell Vacationer 400 opblaasbare tent
€ 457.95
Opblaasbare Tent

Outwell Vacationer 400 opblaasbare tent

Outwell Vacationer
Easy Camp Hurricane 300 opblaasbare tent
€ 397.95
Opblaasbare Tent

Easy Camp Hurricane 300 opblaasbare tent

Easy Camp Hurricane
Easy Camp Tornado 400 opblaasbare tent
€ 295.95
Opblaasbare Tent

Easy Camp Tornado 400 opblaasbare tent

Easy Camp Tornado
Highlander Aeolus 4 opblaasbare tent
€ 719.95
Opblaasbare Tent

Highlander Aeolus 4 opblaasbare tent

Highlander Aeolus

Wij dragen graag bij aan jouw kampeerplezier!

Kampeertenten voor actieve Kampeerders

Enkele 4 persoons opblaasbare tenten toegelicht

We helpen u met de zoektocht naar de ideale 4 persoons opblaasbare tent. Hieronder geven we alvast een paar opmerkelijke modellen in ons assortiment:

 

  • Easy Camp Tornado 4 persoons tent: Altijd al eens willen kamperen, maar dan net iets anders? De Easy Camp Tornado is de ideale 4 persoons opblaasbare tent voor u. waarbij u in luxe en stijlvol kampeert u in deze tipi. De Easy Camp Tornado 4 persoons opblaasbare tent is binnen enkele minuten opgezet. In een ronde en familiaire omgeving slaapt u met zijn vieren heerlijk onder de sterren.
  • Outwell Holidaymaker 4 persoons tent: De Outwell Holidaymaker is zo’n beetje de meest robuuste 4 persoons opblaasbare tent in ons assortiment. Hoewel het een subtiel design heeft met zachte vormen, staat de Outwell Holidaymaker als een huis. Meer dan genoeg ruimte voor 4 personen en een hoog dak waardoor beweging eenvoudig gaat.
  • Highlander Aeolus 4 persoons tent: U komt aan op de camping of in het natuurgebied na een reis van +1000 kilometer. Urenlang hebt u gereden en nu is het tijd om de 4 persoons tent op te zetten. Ook al valt u bijna in slaap, uw gezin moet in de 4 persoons tent overnachten en er is geen keus: de komende uren moet de 4 persoons tent worden opgezet. Of hebt u toch wel een keus? Ja, dat hebt u; de Highlander Aeolus zet u binnen 6 minuten op. Slaat u een paar haringen in de grond en het kampeeravontuur is begonnen. Voor de beste 4 persoons tent gaat u naar de Online Kampeerwinkel.

4 persoons tent kopen

Tenten kopen, dat doet u niet over één nacht ijs. Daar gaat vaak een grote research aan vooraf. U gaat opblaasbare tenten vergelijken met elkaar. De voornaamste aspecten waar u op moet letten tijdens tenten kopen is gelegenheid waar u hem voor gaat gebruiken en uiteraard het aantal personen. Gaat u bijvoorbeeld rondtrekken. Dan is een lichtgewicht opblaasbare tent tent die gemakkelijk en snel op te zetten is een must. Maar gaat u opblaasbaare tenten kopen voor uw gezinsvakantie? Zijn aspecten als ruimte en indeling weer van groter belang. Wanneer u namelijk veel tijd in uw opblaas tent gaat doorbrengen, is het van belang dat u voldoende ruimte hebt. Daarom bent u voor al uw opblaas tenten kopen bij ons aan het juiste adres. Want wij hebben zowel ruime gezinstenten als compacte opblaas tenten die ideaal zijn voor trekkers.

4 persoons opblaasbaar tenten kopen: Welke koop ik?

Houdt u ervan om rond te trekken? Dan let u bij opblaas tenten kopen waarschijnlijk op de omvang van de tent en het opzet gemak. Tenten die veelal hiervoor worden gebruikt zijn de licht gewicht opblaas tenten. Deze opblaas tenten zijn namelijk compact te vervoeren en zijn in één handomdraai opgezet. Is dit wat u zoekt? Opblaas tenten kopen als deze kan bij Opblaasbaar Tenten. Kijkt u dan eens tussen de Easy Camp opblaas tenten.

Gaat u een paar weken kamperen met het gezin? Dan wilt u waarschijnlijk een ruime opblaasbare gezinstent! Opblaasbaar tenten kopen van deze omvang is vaak een hele investering. Een voorbeeld van een 10 persoonstent is de Outwell Concorde opblaasbare tent. Deze 10 persoons opblaasbare tent is tevens voorzien van een afsluitbaar luifel wat zorgt voor extra leefruimte! Maar opblaasbare tenten kopen van deze afmeting kunt u van vele merken. Zo heeft Easy Camp ook ruime gezinstenten en biedt onze eigen opblaasbare tent ruimte tot wel 6 personen!