OUTWELL TENT - Opblaasbare Tenten

U wilt fantastische Outwell opblaasbaar tent bestellen? Opblaasbare Tenten is de ideale kampeerwinkel voor u. Wij hebben een ruim aanbod aan Outwell tenten. Daarin hebben wij een goede afweging gemaakt in wat voor soort Outwell opblaasbare tenten het meest geschikt zijn voor onze klanten. Met deze Outwell tenten hopen wij u goed op maat te bedienen. Wij willen met onze Outwell opblaasbare tenten vooral de rondtrekkende avonturiers tegemoet komen en ook de gezinnen. Zo hebben wij Outwell opblaasbare tenten die u maar uit hoeft te werpen en af hoeft te spannen. Ideaal voor mensen die van plaats tot plaats gaan en snel hun kamp op willen zetten. Daarnaast vindt u ook prachtige grotere 6 persoons Outwell opblaasbare tenten, geschikt voor gezinnen of grotere groepen kampeerders.

 

 

 

 

Outwell vakantie 600 opblaasbare tent
€ 844.95
Opblaasbare Tent

Outwell vakantie 600 opblaasbare tent

✓ Geschikt voor 6 personen

Alle informatie
Outwell Holidaymaker 500 opblaasbare tent
€ 849.95
Opblaasbare Tent

Outwell Holidaymaker 500 opblaasbare tent

✓ Geschikt voor 5 personen

Alle informatie
Outwell Vacationer 400 opblaasbare tent
€ 457.95
Opblaasbare Tent

Outwell Vacationer 400 opblaasbare tent

✓ Geschikt voor 4 personen

Alle informatie
Outwell Montana 6 persoons opblaasbare tent
€ 984.95
Opblaasbare Tent

Outwell Montana 6 persoons opblaasbare tent

✓ Geschikt voor 6 personen

Alle informatie
Outwell Concorde 10 persoons opblaasbare tent
€ 1,249.95
Opblaasbare Tent

Outwell Concorde 10 persoons opblaasbare tent

✓ Geschikt voor 10 personen

Alle informatie

Outwell tenten opblaasbaar

De avonturiers onder ons kunnen hun lol niet op met onze Outwell opblaasbare tenten. Met dit merk voorzien wij in de behoefte van mensen die graag snel hun tent willen opzetten of afbreken. Zo hebben wij de Outwell opblaasbare tenten die u zelfs niet hoeft op te zetten. Deze opblaas tenten zijn eenvoudige ontwerpen die zichzelf ontvouwen wanneer u deze oppompt. U hoeft deze Outwell opblaasbare tenten dus alleen maar uit te werpen en de haringen te bevestigen. Zo hebt u binnen een 3 minuut uw kamp opgezet. Daarnaast hebben wij ook prachtige, luxere Outwell opblaasbare tenten waarmee u met het hele gezin op vakantie kunt. Denk daarbij aan Outwell tenten zoals de Outwell Holidaymaker Tent of de Outwell Concorde tent.

Outwell Opblaasbare Tenten - een complete tent

U bestelt altijd kwaliteit. De Outwell opblaasbare tenten in ons assortiment hebben een fantastische materiaaleigenschappen:

  • De binnentent is van hoogwaardig materiaal
  • De buitentent van weerbestendig
  • Het grondzeil is ondoordringbaar
  • Sterke, maar licht aluminium boogstokken

Door het lichte, maar ongelofelijk sterke materiaal zijn onze Outwell opblaasbare tenten enorm handig om mee te nemen. Zowel de grotere als de lichtere modellen.

De filosofie achter Outwell

De reden dat Outwell tenten zo succesvol zijn bij kampeerders, komt voornamelijk doordat de mensen achter het merk onderdeel zijn van hun doelgroep. Outwell tenten zijn dan ook voornamelijk ontstaan door eigen ervaringen van de bedenkers in de buitenlucht. Met de Outwell tenten wil het merk kamperen toegankelijk maken voor gezinnen, maar ook vergemakkelijken voor de avontuurlijke kampeerders onder ons. Daarom zijn de Outwell tenten altijd eenvoudig op te zetten en weer af te breken. Zo blijft er meer tijd over om te genieten van uw vakantie.

Outwell Tenten bij de kampeerwinkel

Als onderdeel van Kampeer & Outdoor Nederland hebben wij niet alleen deze prachtige Outwell opblaasbare tenten in ons assortiment. Bovenaan de website vindt u ook nog de overige kampeerwinkels waar wij deel van uitmaken. Opblaasbare Tenten is een initiatief bedoeld om u zo specifiek mogelijk van dienst te zijn met het vinden van de ideale Outwell opblaasbare tenten voor u. Hebt u vragen of opmerkingen, dan staan wij u graag persoonlijk te woord. Bovendien zijn wij ook telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.30 en 22.00 u. op +31 (0)85 303 07 87. U kunt ook altijd nog een berichtje sturen via onze website en wij nemen z.s.m. contact met u op. De beste Outwell opblaas tenten en andere kampeertenten van o.a. Easy Camp en Coleman bestelt u op Opblaasbaar Tenten.