Een lichtgewicht tent is zeer geschikt om lange afstanden mee af te leggen. De tent is speciaal gemaakt om het gewicht zo laag mogelijk te houden, daardoor is de tent snel op te zetten en makkelijk mee te nemen. Dat maakt de lichtgewicht tent zo ideaal voor doortrektochten.

Het voordeel van een lichtgewicht tent.

Een lichtgewicht tent is de perfecte tent voor wandelaars, bergbeklimmers, fietsers en alle andere avonturiers. Een avonturier wil immers kunnen genieten van de omgeving en het is daarbij van belang dat het zo min mogelijk moeite kost. Met een lichtgewicht tent heeft u uw slaapplek altijd dicht bij de hand zonder dat het al te veel moeite kost.

De ventilatie van een lichtgewicht tent.

Een goede ventilatie is bij een lichtgewicht tent van essentieel belang. Vaak zijn deze tenten vrij compact en van polyester of nylon. Dit zorgt ervoor dat er weinig lucht bij kan. Om ervoor te zorgen dat de lichtgewicht tent toch voldoende geventileerd wordt, zijn er vaak speciale ventilatiehorren in de tent gemaakt. Dit is zeker van belang wanneer u vooral in de zomer van de lichtgewicht tent gebruikt wilt maken. Heeft u een lichtgewicht tent met veel ventilatiemogelijkheden, maar u wilt ook in de winter kunnen kamperen? Maak dan gebruik van een warme slaapzak en slaapmat.

Het bestellen van een lichtgewicht tent.

Heeft u een lichtgewicht tent in ons assortiment gezien? Twijfel dan niet en bestel deze veilig bij ons online, vervolgens kunt u uw lichtgewicht tent binnen 2 tot 4 werkdagen bij u thuis verwachten. Is een lichtgewicht tent toch niet iets waar u naar op zoek bent? Kijk dan ook even bij al onze andere opblaasbare tenten!

ook handig
Tips: Onderhoud en schoonmaken van een tent.
zojuist geplaatst
Kamperen is ook in 2020 weer onverminderd populair geworden…